Vlaamse NPO 1 met tweede seizoen BN’er-show

Eén, de Vlaamse NPO 1, komt met een tweede seizoen van het programma ‘Buurman, wat doet u nu?’ over bekende Nederlanders. In de nieuwe zevendelige reeks interviewt ze onder meer Gordon en Patty Brard. Dat heeft de tv-zender laten weten. De andere bekende Nederlanders die meedoen zijn Wendy van Dijk, Jeroen Krabbé, Jan Jaap van der Wal, Kim Feenstra en Freek de Jonge. “Een heel leuke ontmoeting was die met Wendy van Dijk“, zegt presentatrice Cath Luyten.

Luyten is onder de indruk van onze The Voice of Holland-presentatrice. “Zelden ben ik een vrouw tegengekomen met meer energie dan zij. Ik werk ook vaak hard, maar voor wat zij allemaal klaarspeelt, heeft een normaal mens drie levens nodig!

Het zijn allemaal mooie afleveringen geworden, stelt ze. “En ook de andere Nederlanders waar ik op visite ging, waren stuk voor stuk mensen met een intrigerend verhaal. Fantastisch dat ze mij even meenamen in hun wereld.”

De Vlamingen zullen volgens Luyten weer hun ogen uitkijken. “Nederlanders zijn van nature al iets openhartiger en directer dan de meeste Vlamingen. Als een Nederlander dan ook nog eens twee dagen zijn huis voor je open zet, weet je soms niet wat je allemaal hoort en ziet.

Vorig jaar waren onder meer Peter Jan Rens, Josje Huisman, René van der Gijp, Hans Klok en Prem Radhakishun te zien in het programma.

Buurman, wat doet u nu? is vanaf 6 februari elke maandag om 21.25 uur te zien op Eén.

Foto: VRT

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen