Tijd voor MAX opent 2017 met Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem, de minister van Financiën, is om vijf uur te gast in de eerste Tijd voor MAX van 2017. De vijf-uurshow van NPO 1 praat met hem over zijn baan in Den Haag en over zijn voorzitterschap van de Eurogroep, het orgaan waarin de lidstaten van de eurozone hun beleid coördineren. Dat heeft de omroep laten weten. Martine van Os en Sybrand Niessen gaan Dijsselbloem niet alleen naar zijn werk vragen. “Ook zijn persoonlijke leven passeert de revue.”

Ze willen de man Dijsselbloem beter leren kennen. “Wist u bijvoorbeeld dat de minister éigenlijk dierenarts had willen worden? Dat ging niet door, maar in Tijd voor MAX maakt hij kennis met iemand die de stap wel zette: dierenarts Jenny Buijtels.”

Verder is actrice Elle van Rijn te gast en staat Janny van der Heijden in de keuken. Tot slot is er een fantastisch optreden van de succesvolle tributeband The Dutch Eagles.

De concurrerende talkshow RTL Live van RTL 4 heeft Frank VisserZoey Ivory van der Koelen en Kim Kötter in de uitzending.

Later vandaag zit Claudia de Breij in De Wereld Draait Door, zit Emile Roemer in Jinek en de Amerikaanse actrice Dakota Fanning in RTL Late Night.

Foto: PvdA

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen