Tijd voor MAX opent 2017 met Jeroen Dijsselbloem

Geplaatst op Mon 09 Jan 2017 om 15:15

Jeroen Dijsselbloem, de minister van Financiën, is om vijf uur te gast in de eerste Tijd voor MAX van 2017. De vijf-uurshow van NPO 1 praat met hem over zijn baan in Den Haag en over zijn voorzitterschap van de Eurogroep, het orgaan waarin de lidstaten van de eurozone hun beleid coördineren. Dat heeft de omroep laten weten. Martine van Os en Sybrand Niessen gaan Dijsselbloem niet alleen naar zijn werk vragen. “Ook zijn persoonlijke leven passeert de revue.”

Ze willen de man Dijsselbloem beter leren kennen. “Wist u bijvoorbeeld dat de minister éigenlijk dierenarts had willen worden? Dat ging niet door, maar in Tijd voor MAX maakt hij kennis met iemand die de stap wel zette: dierenarts Jenny Buijtels.”

Verder is actrice Elle van Rijn te gast en staat Janny van der Heijden in de keuken. Tot slot is er een fantastisch optreden van de succesvolle tributeband The Dutch Eagles.

De concurrerende talkshow RTL Live van RTL 4 heeft Frank VisserZoey Ivory van der Koelen en Kim Kötter in de uitzending.

Later vandaag zit Claudia de Breij in De Wereld Draait Door, zit Emile Roemer in Jinek en de Amerikaanse actrice Dakota Fanning in RTL Late Night.

Foto: PvdA
7 Reacties op “Tijd voor MAX opent 2017 met Jeroen Dijsselbloem”


 1. John uit mokum

  Jeroen Boterbloem van de elite die Nederland althans de mensen die het minste of niet bezitten compleet kapot heeft bezuinigd.

 2. Huiskamer

  Het hopeloze charme offensief van de PvdA met steun de staatsmedia.
  Helaas. De kurk is al de fles. Gaat niet meer lukken.

 3. kL

  Vuile slang
  Die met een scheinheilige lachje op die uitgestreken rotk op ons steeds maar komt vertellen wat goed voor ons is

 4. Anonymous

  Dat wordt natuurlijk weer een pro-euro verhaal.

 5. Ik vind dat...

  Ben blij dat het vooraf gezegd word, ik hoef die leuge-naar natuurlijk niet te horen of te zien.

 6. Anonymous

  Hij heeft het niet slecht gedaan als minister van Financieen, tja geld van ons afgepakt.

 7. Amalia

  Een van de smeerlappen van dit PvdA wachtgeldcircus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.