Frank Visser bij SBS 6 niet de nieuwe Pieter Storms

Geplaatst op Mon 09 Jan 2017 om 15:02

Na Mr. Frank Visser Doet Uitspraak begint vanavond het tweede SBS 6-programma van Frank Visser: Mr. Frank Visser rijdt visite. Hierin behandelt hij noodkreten van mensen die van mening zijn dat hen onrecht is aangedaan, bijvoorbeeld door machtige organen zoals de overheid. Ooit zette SBS 6 zich in voor dat soort mensen met Pieter Storms’ Breekijzer. Maar een Storms zal Visser niet worden. “Ik blijf beschaafd hoor, verwacht van mij geen Breekijzer-achtige taferelen.

Net als Storms houdt Visser echter wel zijn poot stijf. Hij ergert zich aan ‘de arrogantie van de macht’. “Veel bedrijven en instanties werkten niet mee, gemeenten weigerden zelfs voor de camera te reageren. Ik noem dat bestuurlijk autisme, het totale onvermogen je in de positie van een ander te verplaatsen. Ik kan mij levendig voorstellen hoe frustrerend dat is voor de gewone man, zeker als het je hele leven bepaalt.”

Visser probeert de gewone man op stevige wijze bij te staan. “Als ik ergens niets in zie, wind ik daar geen doekjes om. Ook concludeer ik met regelmaat dat de gang van zaken juridisch gezien waterdicht is, maar dat er geen bal van klopt.”

Vaak zijn mensen al blij met de erkenning, met het gevoel dat ze gehoord zijn en toch écht niet gek zijn. Daarna is het aan hen of ze een procedure willen starten in een poging alsnog hun gelijk te halen. Feit blijft dat principes hebben, geld kost”, besluit hij in de krant (via Blendle).

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is om 21.30 uur te zien op SBS 6, direct na een nieuwe Celblok H.

Foto: SBS
16 Reacties op “Frank Visser bij SBS 6 niet de nieuwe Pieter Storms”


 1. Lambo

  Held!

 2. Wim Bosboom

  Hopelijk de nieuwe minister van V&J .

 3. west

  Kijk zo kan je ook een hulp programma maken, klasse SBS6 !!!

 4. Woodstock

  Breekijzer, van Pieter Storms voorheen bij zowel SAS als RTL, wordt sinds 2004 niet meer gemaakt…

  En wij moeten dan nog snappen wat MC hiermee bedoelde te zeggen? De meeste jongeren hebben geen idee waar dat programma over ging, haha.

 5. lvs2015

  Kwam er maar weer iemand zoals Storms want de arrogantie van zowel commerciële bedrijven als zelfs de overheid = gemeente, is stuitend en alleen maar toegenomen.

 6. Anonymous

  Nou doe mij maar Frank, die van de NCRV denkt dat hij heel wat is.

 7. Wim Bosboom

  Het mooiste aan Storms is dat hij de miljoenenovername Stormsfactory verknalde uit arrogantie en hij een aantal jaar later alleen nog maar de sprekende handtas van Nina Brink is .Het ingekapselde keffertje.

 8. Anonymous

  Dit kan net zoals zijn uitspraak programma best wel eens hoog scoren ook.

 9. Laurens

  Frank Visser is tot nu toe de grootste overname in ruim 10 jaar voor SBS6!
  Past precies bij SBS en dit zal ook wel weer goed scoren.

 10. Anonymous

  Stormsfactory stelde niks voor, geen originele formats.

 11. Anonymous

  Wie is trouwens de producent van Mr Visser? Vincent toch?

 12. Jacques

  Ach ja ….

 13. g

  t was lekker volluks dus prima voor sbs

 14. Johan

  Vond het programma achteraf tegenvallen. Denk dat kijkcijfers volgende week gaan dalen.

 15. Anonymous

  Het is een soort recht in de regio wat hij bij de ncrv deed als aanvulling op de rijdende rechter. Alleen hier komt hij bij de mensen thuis ipv de mensen naar een buurthuis waar Mr Visser dan zit.

 16. Anonymous

  Ik vond de aflevering van gister avond ook flink tegenvallen. Zal wel komen dat bij het programma ”Meester Frank Visser doet uitspraak” beide partijen een contractje moeten tekenen waaraan ze zich moeten houden. Het vinden van een zaak waar beide partijen een bindend contract willen tekenen zal steeds lastiger zijn geworden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.