SBS 6 verzweeg overlijden voor Natasja Froger

Natasja Froger ging in haar SBS 6-jaren bijna onderdoor aan het programma Hart in Aktie. De situatie was zo ernstig, dat de makers van het programma dingen voor haar begonnen te verzwijgen. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Froger hield bij Hart in Aktie met iedereen contact. “Ik ging er bijna aan onderdoor. Op een gegeven moment zei mijn productieteam: ‘Luister Tas, iemand is overleden en de begrafenis is al geweest. We hebben bloemen gestuurd, ook namens jou.’

Ze schrok zich een hoedje. “Ik werd heel boos, maar ze zeiden: ‘Tas, je kunt niet alles. We hebben dit voor jou besloten. Van degenen met wie je een extra sterke band hebt, houden we je echt wel op de hoogte, maar de rest gaat via ons.’ Achteraf gezien was dat heel goed.”

SBS 6 nam haar in bescherming tegen zichzelf. “Ik was zo groen als gras. Kon het heel moeilijk loslaten. Daar ben ik nu beter in.”

Met de mensen van haar RTL 4-adoptieshow Met Open Armen houdt ze wel contact, maar dat is vooral positief. “Ik weet precies wanneer iedereen jarig is. René zegt weleens dat hij hoopt dat er geen tien seizoenen komen, want dan wordt het wel heel druk.

Overigens gaat Frogers leven bij RTL 4 ook niet over rozen. Met Open Armen is funest voor haar reisleven.

Het Telegraaf-interview met Natasja Froger kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen