Per Seconde Wijzer jaloers op kijkcijfers 2 voor 12

Per Seconde Wijzer-presentator Kees Driehuis is weleens jaloers op de kijkcijfers van het door Astrid Joosten gepresenteerde 2 voor 12, ook een quiz van de VARA. Dat vertelt de presentator vandaag in De Telegraaf. Per Seconde Wijzer keert vanavond terug op tv en 2 voor 12 vrijdag. Vooral de kijkcijfers van 2 voor 12 zijn flink. “Die zijn soms wel twee keer zo hoog als de onze. Tot bijna een miljoen, dat zou ik ook wel willen. Maar wij zenden vier keer per week uit, dus bij elkaar opgeteld is dat ook aardig wat.”

Op de vraag of hij wel eens zou willen ruilen met Joosten, antwoordt hij: “Astrid presenteert niet alleen Twee voor Twaalf, ze ís Twee voor Twaalf. Of dat ook voor mij geldt? Ik hoop het. Ik denk vooral dat we trots kunnen zijn dat we twee geweldige quizzen hebben samen“, zegt hij in de krant (Blendle).

Toch is Driehuis wel tevreden met zijn kijkcijfers, voegt hij toe in het AD (Blendle). “Ik ben er trots op dat we nog altijd zulke mooie kijkcijfers scoren en dat doen zonder BN’ers, showtrappen of door koffertjes met een half miljoen open te maken. Ik heb daar niks op tegen, maar wij hebben het gelukkig niet nodig.

Per Seconde Wijzer is vanavond om 19.55 uur te zien op NPO 2.

Foto: BNN-VARA / Peter den Boef

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen