René van der Gijp: ‘Jinek maakte kutuitzending’

René van der Gijp vond de veelbesproken uitzending van Jinek met daarin een dwarse Jules Deelder een ‘kutuitzending’. Dat zei de tv- en voetbalanalist vrijdagavond in Voetbal Inside. Van der Gijp begreep wel dat Deelder zich ergerde aan de gesprekken, zoals die over Limburg. “Het wás ook een kutuitzending. Die Jules zat gewoon in de verkeerde uitzending. Als hij hier bij ons tussen gezeten had, had hij het nu al naar zijn zin gehad. Dan had hij ook lekker kunnen eten.”

Bij Jinek zat Deelder ook al aan de knabbels, zag Van der Gijp. “Dat meisje aan de overkant zat helemaal onder van al dat brood uit z’n mond.”

Het niveau van Jinek was weer om te janken, vindt hij. “Het was natuurlijk ook een kutuitzending met die Eva Jinek en dan aan die Connie Palmen vragen: ‘Connie, doe even je ogen dicht en denk dan aan Limburg.’ Ze kreeg haar ogen daarna nog maar net open, ha ha ha. Die lag bijna een tukkie te doen. En toen zei ze: ‘Waar denk je nu aan?’ Ze zei: ‘Draadjesvlees.’ Ha ha ha.

Rot op! Dat sloeg toch helemaal nergens op!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen