Quinty Trustfull aan de slag bij RTL Live

Quinty Trustfull gaat aan de slag bij RTL Live. Ze is maandag voor het eerst te zien in het programma, dat het een tijdje zonder de vakantievierende Angela Groothuizen moet stellen. Dat heeft ze laten weten op Facebook. Groothuizen is er maar liefst zes weken tussenuit en daarom springt Trustfull bij. “Leuk nieuwtje, vanaf maandag ga ik naast Koffietijd af en toe RTL Live presenteren. Maandag voor de eerste keer, super leuk! Invallen voor Angela die lekker op vakantie gaat.

RTL Live begon met twee presentatoren: Angela Groothuizen en Albert Verlinde. Eerder dook Winston Gerschtanowitz al op als invalpresentator. Hij presenteerde de legendarische uitzending met een klungelende DJ Jean.

In de huidige Veronica Magazine laat Groothuizen weten dat ze tevreden is over hoe het gaat met RTL Live. “RTL Live hebben we op de rit. Allerlei meningen buitelen over ons heen, maar de gasten komen graag en de kijkcijfers stijgen gestaag.

RTL Live staat nu echt, vindt ze. “We hebben rust en balans gevonden na de haastige, veel te volle uitzendingen van het begin.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen