DJ Jean reageert op mislukt optreden in RTL Live

DJ Jean reageert op zijn mislukte tv-optreden bij RTL Live afgelopen vrijdag. Hij vindt de reacties daarop erg zielig. Dat laat hij weten in een YouTube-video. Het optreden van DJ Jean ging viral, omdat het net een Lucky TV was van een dj die wel héél ver over zijn hoogtepunt heen is. Er werd op Twitter massaal om gelachen, bijvoorbeeld door Arjen Lubach, Domien Verschuuren, Jan Versteegh, Michiel Veenstra, Nielson, Tim Hofman, Mattie Valk en Wouter van der Goes

Het leek dan ook nergens op: DJ Jean faalde volledig achter zijn draaitafel en invalpresentator Winston Gerschtanowitz probeerde hem tevergeefs af te kappen. Hoofdgast Lodewijk Asscher keek er heel ongemakkelijk bij.

Het is nou eenmaal live-tv, aldus DJ Jean. “Ik heb begrepen dat er nogal wat ophef is ontstaan, vooral onder de Dumpert-stumpers onder ons en de haters die zich nogal druk maakten over de laatste tien seconden van mijn RTL Live-optreden.”

Het is volgens DJ Jean aan de productie te wijten. “We zouden daar bepaalde dingen gaan doen. Ik zou Winston wat lessen geven, maar vanwege tijdsgebrek en het uitlopen van het interview met Lodewijk Asscher, ging dat een beetje de mis in. Ik had alles daarvoor nog scherp gezet voor wat we zouden gaan doen. Echter stond precies dat op de usb-stick en niets anders.”

Plotseling kreeg ik aan tafel te horen, toen ik naar mijn set moest lopen, dat het vanwege tijdsgebrek niet meer door kon gaan. Toen moest ik plotseling wat gaan doen. Ik had ook kunnen zeggen: ‘Ik doe helemaal niks.’”

Er stonden heel veel dingen klaar voor een ander doeleinde, dus dat ging een beetje de mist in. Het is ongelooflijk dat de mensen zich daar druk over maken. Voor de haters onder ons die er geen genoeg van kunnen krijgen, zal ik nu even wat laten zien.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen