Floortje Dessing teleurgesteld in media

Floortje Dessing vindt het jammer dat haar interview met RTL Boulevard zo uit zijn verband is gerukt. Dat vertelt de VARA-ster op Twitter. Dessing gaf een interview over haar afgelopen jaar, waarin ze onder meer de Gouden Televizier-Ring won. Ook vertelde ze over haar verbroken relatie en gaf ze aan dat huisje, boompje, beestje kennelijk niets voor haar is. ‘Floortje Dessing verliest hoop in de liefde’, was een van de koppen die volgden. En: ‘Floortje Dessing geeft het op…’

De presentatrice vindt het erg vermoeiend. “Ik trap er elke keer weer in.. Heb het in de media over het afgelopen jaar: vertel vooral hoe geweldig het is geweest en hoe dankbaar ik ben en dan even kort dat dingen ook niet helemaal lekker lopen, geen drama. En hup: de dramatische kop is al weer gemaakt, inclusief treurige foto.

Ze gaat ervoor waken dat ze dit soort ontboezemingen niet meer doet in 2017. “Laat ik dat eens anders gaan doen in het nieuwe jaar..

Dessing lijkt een beetje naïef, aangezien showmedia al sinds jaar en dag voor de meest spraakmakende of intieme kop kiezen. ‘Floortje Dessing vond 2017 geweldig’ wint het bij lang en na niet van ‘Floortje Dessing verliest hoop in de liefde’. Ze heeft haar eigen uitspraken zelf in de hand.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen