Peter van der Vorst vond 2016 erg vermoeiend tv-jaar

Geplaatst op ma 30 jan 2017 om 10:35

RTL 4-ster Peter van der Vorst vond 2016 een erg vermoeiend televisiejaar. Dat geeft hij aan in zijn column in Televizier. Van der Vorst vindt dat hij wel érg vaak op tv was. “2016 was best een heftig jaar, waarin ik zes verschillende programma’s presenteerde: Ik zorg voor jou, Back to the zero’s, Married at first sight, Zolang ik leef, Van der Vorst ziet sterren en Verslaafd! Daarnaast verving ik Humberto een keer of dertig in RTL Late night en schoof ik wekelijks aan bij RTL Boulevard.

Het is wel een héle rits aan programma’s, vindt de presentator. “Allemaal superleuk om te mogen doen, maar een mens kan ook overdrijven.”

Ook privé was het een druk jaar, onder meer vanwege de verhuizing naar zijn nieuwe boerderij die hij kocht met zijn Talpa-miljoenen. “Als ik zo terugkijk is het dus niet héél gek dat ik best een beetje moe ben. Mijn goede voornemen voor 2017 is dan ook dat ik het iets rustiger aan ga doen en daar begin ik nú al mee.”

Tijdens de afgelopen feestperiode heeft Van der Vorst het lekker rustig aan gedaan. Zo heeft hij onder meer de Netflix-serie The Crown gekeken.

Foto: RTL
8 Reacties op “Peter van der Vorst vond 2016 erg vermoeiend tv-jaar”


 1. Anoniem

  Gelijk heeft ie! Kalm aan dan breekt t lijntje niet

 2. Sannie

  Tja dan doe ons en jezelf een plezier en verdwijn van de treurbuis scheelt een hoop ergernis! Maar gelukkig hebben we de uitknop nog!

 3. DOEI

  Goed idee Peter: gewoon minder Peter of het liefde nog helemaal geen Peter meer.

 4. Werner

  ik denk dat je het juist drukker gaat krijgen

  na de zomer komt er namelijk een vacature vrij van talkshowhost RTL Late Night….

 5. Anoniem

  @ Sannie

  Binnenkort pak ik je bij je geile borsten.

 6. Sannie

  Graag! Als ze van mijn formaat zijn, wil je dat nog wel eens voelen in je rug. Dus elke vorm van ondersteuning is welkom.

 7. hijgerige jantje

  kun je nagaan hoe zwaar RL kijkers het hebben.

 8. lvs2015

  Heerlijk hoe BNérs klagen over hoe zwaar ze het hebben: Even voor het gemak verzwijgen hoeveel tonnen aan salaris ze opstrijken hiervoor en dus hooguit een beetje geestelijk moe zijn. Vermoeiend zijn is als je een Indiaase sweatshops in India dag in dag uit onder erbarmelijke omstandigheden moet werken,2 uur er naar moet reizen en geen enkel arbeidsrecht hebt dat een schamel loontje van 3 euro per dag?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.