Peter van der Vorst vond 2016 erg vermoeiend tv-jaar

RTL 4-ster Peter van der Vorst vond 2016 een erg vermoeiend televisiejaar. Dat geeft hij aan in zijn column in Televizier. Van der Vorst vindt dat hij wel érg vaak op tv was. “2016 was best een heftig jaar, waarin ik zes verschillende programma’s presenteerde: Ik zorg voor jou, Back to the zero’s, Married at first sight, Zolang ik leef, Van der Vorst ziet sterren en Verslaafd! Daarnaast verving ik Humberto een keer of dertig in RTL Late night en schoof ik wekelijks aan bij RTL Boulevard.

Het is wel een héle rits aan programma’s, vindt de presentator. “Allemaal superleuk om te mogen doen, maar een mens kan ook overdrijven.”

Ook privé was het een druk jaar, onder meer vanwege de verhuizing naar zijn nieuwe boerderij die hij kocht met zijn Talpa-miljoenen. “Als ik zo terugkijk is het dus niet héél gek dat ik best een beetje moe ben. Mijn goede voornemen voor 2017 is dan ook dat ik het iets rustiger aan ga doen en daar begin ik nú al mee.”

Tijdens de afgelopen feestperiode heeft Van der Vorst het lekker rustig aan gedaan. Zo heeft hij onder meer de Netflix-serie The Crown gekeken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen