NPO 1 stelt teleur met Familiediner-herhaling

NPO 1 heeft de kijker maandag onaangenaam verrast door geen nieuwe aflevering van Het Familiediner, maar de aflevering van vorige week uit te zenden. Dat blijkt uit teleurgestelde reacties op sociale media. De EO heeft hier op het allerlaatste moment toe besloten, bleek toen een tekst in beeld kwam die uitlegde dat de geplande uitzending kwam te vervallen wegens omstandigheden van een van de deelnemers. De kijker had echter liever een andere oplossing gezien.

Ook het programmablad Televizier van collega-omroep Avrotros vindt de keuze van NPO en EO onhandig. “De EO had dan misschien beter de uitzending van volgende week kunnen instarten. Nu bleven vele kijkers teleurgesteld achter.

De reacties op het besluit van NPO 1 waren niet van de lucht. “Zit je je verdomme de gehele avond te verheugen op een nieuwe aflevering van Familiediner“, zei Psychopeet bijvoorbeeld.

Het Familiediner trok aanzienlijk minder bekijks dan gewoonlijk: er keken 728.000 mensen (15 procent).

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen