Dionne Stax krijgt eigen tv-programma op NPO 1

Dionne Stax gaat naast haar werk voor de NOS ook aan de slag voor MAX. Na het eenmalige Heel Nederland Slaapt dat ze eerder dit seizoen presenteerde, is ze straks wekelijks te zien bij de omroep met haar eigen NPO 1-titel Van Onschatbare Waarde. Dat heeft MAX laten weten. Stax heeft er zin in. “Van Onschatbare Waarde is natuurlijk iets heel anders dan het NOS Journaal. Best spannend dus, maar ik heb heel veel zin om dit programma te gaan presenteren, naast mijn werk bij de NOS.”

In Van Onschatbare Waarde krijgen verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans krijgen om hun object te verkopen aan één van vier experts. De verkoper mag aankloppen bij één of alle experts, maar eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug…

Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met object en zonder geld. Maar, wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug“, legt MAX uit.

Dionne Stax: “Ik kijk ontzettend uit naar de bijzondere objecten die we gaan zien, maar ook naar hoe het spel der onderhandeling gespeeld wordt; door de verkopers én de experts. Iedereen met een bijzonder item kan zich opgeven, dus we verwachten ook veel uiteenlopende verhalen áchter de objecten.

De eerste aflevering is op donderdag 2 maart.

Foto: NOS

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen