Qmusic vanaf vandaag in reclameblokken NPO

Radiozender Qmusic, de nummer twee van ons land, komt vanaf vandaag voorbij in de reclameblokken van de NPO. Het station maakt gebruik van de recente openstelling van de STER-blokken voor concurrerende mediapartijen. Dat heeft de zender laten weten. De commercial over Het Geluid die al te zien was bij de commerciële zenders, komt nu ook langs op NPO 1, 2 en 3. “Een waardevolle toevoeging voor onze zichtbaarheid en ons bereik“, zegt Q’s marketingbaas Jorn Agterberg.

Begin januari werd bekend dat voortaan ook commerciële mediapartijen welkom zijn in de reclameblokken van de NPO. Daar springt Qmusic nu direct op in, zodat een breder publiek kennis kan maken met de spotjes voor de hitzender.

Agterberg licht toe: “Na jarenlang geweerd te zijn door de STER kunnen we vanaf heden ook adverteren op de zenders van de publieke omroep. Het is mooi om te zien dat we onze campagnes op deze manier kunnen uitbreiden.”

Het radioduo Mattie Wietze vormt het boegbeeld van Qmusic. De twee radiosterren kwamen onlangs in het nieuws, vanwege hun parkeerhorror in Amsterdam. Inmiddels vergaat het hen weer goed.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen