Qmusic vanaf vandaag in reclameblokken NPO

Geplaatst op di 24 jan 2017 om 8:28

Radiozender Qmusic, de nummer twee van ons land, komt vanaf vandaag voorbij in de reclameblokken van de NPO. Het station maakt gebruik van de recente openstelling van de STER-blokken voor concurrerende mediapartijen. Dat heeft de zender laten weten. De commercial over Het Geluid die al te zien was bij de commerciële zenders, komt nu ook langs op NPO 1, 2 en 3. “Een waardevolle toevoeging voor onze zichtbaarheid en ons bereik“, zegt Q’s marketingbaas Jorn Agterberg.

Begin januari werd bekend dat voortaan ook commerciële mediapartijen welkom zijn in de reclameblokken van de NPO. Daar springt Qmusic nu direct op in, zodat een breder publiek kennis kan maken met de spotjes voor de hitzender.

Agterberg licht toe: “Na jarenlang geweerd te zijn door de STER kunnen we vanaf heden ook adverteren op de zenders van de publieke omroep. Het is mooi om te zien dat we onze campagnes op deze manier kunnen uitbreiden.”

Het radioduo Mattie Wietze vormt het boegbeeld van Qmusic. De twee radiosterren kwamen onlangs in het nieuws, vanwege hun parkeerhorror in Amsterdam. Inmiddels vergaat het hen weer goed.

Foto: Qmusic
5 Reacties op “Qmusic vanaf vandaag in reclameblokken NPO”


 1. Walter

  Hulde voor het onderdeel ”Het Foute Uur” (09.00u-10.00u) van Q-Music!

 2. Anoniem

  kutzender

 3. Anoniem

  Q = bad for you

 4. ZvhG

  Jaren geweerd door de Staats STER!
  Zonde van het geld want wij kijken toch geen Staats TV.

 5. ZvhG

  En daarom zal ik altijd een debiel blijven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.