MAX nodigt alle fractievoorzitters uit: Roemer trapt af

Ook Omroep MAX geeft de politiek leiders in Den Haag een podium om hun ideeën te verspreiden in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Alle lijsttrekkers zijn uitgenodigd voor NPO 1’s vijfuurshow Tijd voor MAX. Dat heeft de omroep laten weten. Alleen politici die nu al in de Kamer zitten mogen komen. “Met de verkiezingen in het verschiet nodigen Sybrand en Martine de komende periode alle fractievoorzitters van partijen die op dit moment in de Kamer vertegenwoordigd zijn uit.”

Deze week zijn dat Emile Roemer (SP) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie). “Uiteraard is er bij Tijd voor MAX meer te beleven dan alleen politiek. Ook Natasja Froger, Carel Kraayenhof, Inge Ipenburg en vele anderen schuiven deze week aan!

Roemer is woensdag te gast en Segers op vrijdag. Welke andere politiek leiders nog meer komen en wanneer zij aanschuiven, is nog niet duidelijk.

Vanmiddag is Inge Ipenburg te gast in Tijd voor MAX.

Foto: SP/Sander van Oorspronk/Creative Commons BY-NC-ND 3.0 Nederland

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen