Kooijman, Schuurman en Van Vliet met satirische show

Jan Kooijman, Katja Schuurman en Streetlab-jongen Stijn van Vliet gaan samen een ‘satirisch tv-programma’ maken. Dat onthult Kooijman vandaag in het AD. Er wordt volop geëxperimenteerd in het nieuwe programma van KRO-NCRV, legt Kooijman uit. “Ik ga samen met Katja Schuurman en Stijn van Vliet op zoek naar omgangsvormen. In iedere aflevering wordt een bepaald thema aangesneden. Bijvoorbeeld, wat doe je als je je schoonvader voor het eerst ontmoet.

Voor die gebeurtenis zijn allerlei scenario’s denkbaar, weet Kooijman. “Hoe begroet je elkaar? Geef je elkaar een hand of een omhelzing?

Zo worden nog veel meer situaties behandeld. “Of wat ga je doen als je bij de sportschool bent, je getraind hebt en gaat douchen. Loop je dan met een handdoek naar de douche, of ben je helemaal naakt?

Het trio gaat op zoek naar de antwoorden. “Ondertussen worden bepaalde situaties nagespeeld in de vorm van sketches.”

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen