Kees Jansma ondanks twijfels verder bij FOX

Kees Jansma blijft ook in het seizoen 2017/18 als presentator verbonden aan FOX Sports. De 69-jarige presentator is al zes jaar verbonden van FOX Sports en blijft programma’s als De Tafel van Kees, Natafelen en Made in the Eredivisie presenteren. Dat heeft de zender laten weten. Zenderbaas Rob Labree is blij dat hij Jansma heeft kunnen overtuigen om te blijven. “We zijn zeer blij dat Kees heeft besloten door te gaan met zijn werkzaamheden voor FOX Sports“, zo laat hij weten.

Jansma is een echte publiekstrekker, stelt hij. “Zijn toegevoegde waarde voor de zender staat buiten iedere discussie en behoeft verder geen enkele toelichting. Hij is en blijft meer dan welkom bij FOX Sports als presentator, journalist en persoonlijkheid.

Zelf laat Jansma weten: “Ik ga door met dit ontzettend leuke werk zolang zowel de mensen om mij heen als ik zelf daar plezier aan beleven, en zolang we het gevoel hebben dat het daadwerkelijk iets bijdraagt voor de kijker.”

Mijn naderende 70e verjaardag komende zomer is reden voor bezinning geweest en ik heb dan ook overwogen om een punt achter mijn carrière op televisie te zetten. Dat moment van twijfel is door de mensen bij FOX Sports echter vakkundig om zeep geholpen. Ik blijf ook na dit seizoen met veel plezier betrokken bij FOX Sports en het Nederlandse Eredivisie voetbal.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen