Kees Jansma ondanks twijfels verder bij FOX

Geplaatst op do 05 jan 2017 om 16:20

Kees Jansma blijft ook in het seizoen 2017/18 als presentator verbonden aan FOX Sports. De 69-jarige presentator is al zes jaar verbonden van FOX Sports en blijft programma’s als De Tafel van Kees, Natafelen en Made in the Eredivisie presenteren. Dat heeft de zender laten weten. Zenderbaas Rob Labree is blij dat hij Jansma heeft kunnen overtuigen om te blijven. “We zijn zeer blij dat Kees heeft besloten door te gaan met zijn werkzaamheden voor FOX Sports“, zo laat hij weten.

Jansma is een echte publiekstrekker, stelt hij. “Zijn toegevoegde waarde voor de zender staat buiten iedere discussie en behoeft verder geen enkele toelichting. Hij is en blijft meer dan welkom bij FOX Sports als presentator, journalist en persoonlijkheid.

Zelf laat Jansma weten: “Ik ga door met dit ontzettend leuke werk zolang zowel de mensen om mij heen als ik zelf daar plezier aan beleven, en zolang we het gevoel hebben dat het daadwerkelijk iets bijdraagt voor de kijker.”

Mijn naderende 70e verjaardag komende zomer is reden voor bezinning geweest en ik heb dan ook overwogen om een punt achter mijn carrière op televisie te zetten. Dat moment van twijfel is door de mensen bij FOX Sports echter vakkundig om zeep geholpen. Ik blijf ook na dit seizoen met veel plezier betrokken bij FOX Sports en het Nederlandse Eredivisie voetbal.

Foto: FOX
8 Reacties op “Kees Jansma ondanks twijfels verder bij FOX”


 1. Karin

  Ik ben harstikke blij want Kees heeft bij voetbal de meeste deskundigheid ,net als Johan Derksen.

 2. Anoniem

  Jansma twijfelde…. dat betekent ik wil nóg meer geld

 3. G

  Geld drank & lekkere wijven ….

 4. Walter

  Wat ik me afvraag: eet Kees Jansma en zijn gasten al dat lekkere eten echt op (op zondagochtend), of wordt dat kantine-eten voor Fox-medewerkers?

 5. J

  Vakman.

  @Karin: Dus totaal het tegenovergestelde van clown Johan Derksen.

 6. Boudewijn van Luik

  Geweldige presentator.
  Snap ook niet dat de publieken en RTL ,SBS al die zogenaamde “Oudjes” schrappen en vervangen door grut , dat amper van een autocue kan lezen.

  Misschien zijn ze te goed in bed en verdienen zo het contract?
  Andes ga je toch voor kwaliteit en niet voor de meest sexy uitstraling. Past niet bij het emancipatie beeld dat zij zo graag willen uitstralen

  #tegenstrijdig

 7. Anoniem

  Het buitenlandse Eredivisievoetbal laat hij voor wat het is?

 8. johan z

  prima!
  Reageert vaak ook gewoon persoonlijk op vragen of opmerkingen op twitter.

  Anonymous
  donderdag 05 januari 2017 om 17:55

  voor het geld hoeft Jansma het niet meer te doen maar dat is misschien nieuws voor je

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.