Idols zocht alternatief voor opnamelocatie Curaçao

Foto: RTLRTL 5 heeft geprobeerd een alternatieve opnamelocatie te zoeken voor de buitenlandreis van het komende seizoen van Idols. Dat vertelt presentatrice Lieke van Lexmond in het AD. Van Lexmond is zwanger van een tweede kind en durft niet af te reizen naar Curaçao, omdat daar het zikavirus heerst. Een andere locatie bleek niet haalbaar. “Er is nog gekeken of we konden uitwijken naar Dubai of Oman, maar Curaçao bleek echt de beste locatie, dus dan houdt het jammer genoeg op.”

Voor en na de Idols-reis is Van Lexmond wél te zien in het programma, maar bij de liveshows laat ze haar partner Ruben Nicolai in de steek. “Bij RTL begrijpen ze dat: dat is het voordeel van een familiezender. Die weten dat het voor mijn ontwikkeling als presentatrice alleen maar een meerwaarde is dat ik moeder word.

De presentatrice vindt het fijn dat RTL zo met haar meedenkt. “Twee jaar geleden heb ik met een maand oude Vik een opnamedag gedaan voor Everybody Dance Now. Ik zat daar in de jury, Vik was in de kleedkamer zodat ik hem kon zien en voeden tussen de bedrijven door. Daarna ben ik weer gewoon mijn bed in gedoken.”

Bij de liveshows van Idols zou Van Lexmond haar kind in de reclameblokken kunnen voederen, maar dat ziet ze niet zo’n zitten. “Zo’n opnamedag is wat anders dan een liveshow presenteren“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen