Hond Daphne Deckers niet uitgelaten: ‘Poep in vacht’

Daphne Deckers heeft haar hond recentelijk zo lang alleen thuis gelaten, dat hij zijn ontlasting niet kon ophouden. Daardoor heeft hij zijn vacht bevuild. Dat bekent ze vandaag in een column in De Telegraaf. Deckers bracht haar kinderen naar Schiphol en liet haar hond alleen binnen zitten. “Nadat ik verdrietig was teruggekomen van Schiphol, ging ik een rondje met Rafa wandelen – waarna al snel bleek dat hem de hele tijd een harde keutel had dwarsgezeten. Die bleef half in zijn vacht hangen.

Aangezien Deckers nog geen Geberit-wc heeft, moest ze haar hond handmatig gaan wassen. “In plaats van te treuren moest ik kammen, wassen en drogen.”

Deckers was op Schiphol, vanwege een lang buitenlands verblijf van haar kinderen. Dat stemde haar verdrietig, maar het opklarende weer onderweg van Schiphol naar haar huis in Muiderberg, was volgens haar een teken dat het goed zou komen.

De keutel van haar hond ontnuchterde haar. “Toen dacht ik: niet alles hoeft filosofisch te zijn. Soms moet er gewoon een harde keutel passerenDa’s rommelig, maar je moet het gewoon aanpakken. En dan kun je weer door.”

De Telegraaf-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen