Tanja Jess ziet GTST-comeback ook wel zitten

Tanja Jess ziet het wel zitten om net als Inge Ipenburg een comeback te maken in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat geeft de actrice aan in weekblad Story. Jess speelde jarenlang Bowien in de soap. Zij is in een ravijn gestort. “Bowien is dan wel overleden, in de soapwereld is alles mogelijk. Van de producers en schrijvers heb ik nooit gehoord dat ze weer interesse zouden hebben. Maar wat niet is, kan nog komen. Als het om een tijdelijke rol zou gaan, denk ik wel dat ik ja zou zeggen.” 

De actrice is één keer eerder teruggekeerd in GTST. “Een jaar na Bowiens dood ben ik al eens teruggekomen in GTST, als Bowiens lookalike Yolanda Vermeulen. Mijn man Stefano, die werd gespeeld door Bas Muijs, had ontdekt dat Ludo meer van Bowiens dood af zou weten en wilde hem laten geloven dat Bowien nog leefde.

Jess wil echter niet jarenlang weer fulltime voor GTST gaan werken. “Ik zou geen contract voor onbepaalde tijd aangaan. Uit ervaring weet ik dat je er dan nauwelijks nog iets naast kunt doen.

Ik speel nu veel verschillende gast- en bijrollen in series; daarnaast vlog ik en schrijf ik veel. Met een grote rol in GTST zou dat niet meer te combineren zijn. Dan zou het wel om een heel erg leuke rol moeten gaan, wil ik dát allemaal opgeven.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen