Angela Schijf op NPO 1 én RTL 4: ‘Agenda zit vol’

Foto: Nick van OrmondtAngela Schijf heeft in dit jaar 2017 geen enkele plek meer in haar agenda, nu ze naast de NPO 1-serie Flikken Maastricht en haar theaterwerk ook nog eens een serie gaat opnemen voor RTL 4. Dat vertelt de actrice in de Televizier. Schijf werkt voor RTL 4 aan de nieuwe serie Meisje van Plezier, een idee van Halina Reijn. “Het wordt waarschijnlijk in het najaar van 2017 uitgezonden. Ik speel een huisvrouw die moeder is van twee kinderen en in de escortindustrie belandt“, legt ze uit. 

Na de RTL 4-opnames beginnen de Flikken-opnames weer. “In het voorjaar nemen we het twaalfde seizoen van Flikken Maastricht op en na de zomer begin ik weer aan een eigen theaterproject.”

Schijf is geen onbekende voor de commerciële zender: in de jaren 90 speelde ze in GTST en vorig jaar was ze nog te zien als presentatrice van de hysterische emoshow Als Je Me Echt Zou Kennen.

Nu betekent RTL 4 zo ongeveer het einde van haar sociale leven. “De agenda zit behoorlijk vol. Zeker met een groot gezin. Voor vriendschappen is daardoor sowieso minder tijd dan vroeger. Maar wat voor mij gouden momenten zijn, is zoals laatst, toen we vrienden over de vloer hadden die bleven slapen. Het was zo’n avond waarop veel gelachen werd, maar ook gehuild. Je komt echt weer eventjes helemaal tot elkaar.”

Het is mooi om te merken dat bij echte vriendschappen het gevoel blijft, ook al zie je elkaar misschien een jaar niet. Ach, we zijn allemaal druk.”

Foto: Talpa

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen