Winston vertrok om twee redenen bij John de Mol

Winston Gerschtanowitz is dit jaar om twee redenen gestopt als commercieel directeur bij Talpa, het productiebedrijf van John de Mol. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Privé. Gerschtanowitz was de rechterhand van dé mediatycoon van ons land, maar is nu toch voor zichzelf gestart. Het besluit om voor een nieuw avontuur te gaan, heeft volgens hem niet met een midlifecrisis te maken. “Nee, hoor, dat is het echt niet. Die beslissing heeft eigenlijk twee achtergronden.

De eerste reden heeft te maken met de ontwikkeling van zijn carrière. “Ten eerste het feit dat de mediawereld op dit moment in een ongekend tempo aan het veranderen is en ik denk dat ik daar nog heel veel mooie dingen in kan doen.”

De tweede reden heeft wel iets met leeftijd te maken, aldus Gerschtanowitz. “In die zin dat ik steeds meer bezig ben met het feit dat ik maar één leven heb en dat het nú moet gebeuren. Zo ben ik ook opgevoed, mijn ouders zeiden altijd tegen me: ‘Als je iets echt wilt, dan moet je er helemaal voor gaan en dan lukt het ook gewoon.’”

Daar heb ik altijd naar geleefd en ik merk dat ik dat nu ook aan mijn eigen kinderen probeer bij te brengen. Als ze iets willen, dan zeg ik ook dat ze er helemaal voor moeten gaan en dat ze moeten dóen. Ik kan echt niet tegen ‘half half’. Sterker nog: daar heb ik een bloedhekel aan.”

Het Privé-interview ‘Ik mis mijn moeder steeds meer’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen