Omroep WNL viert kerst met Halbe Zijlstra

Rick Nieman is zondag gewoon te zien met zijn talkshow WNL Op Zondag, ondanks dat het dan eerste kerstdag is. De presentator komt met een kerstspecial, waarin VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra een van de hoofdgasten is. Dat heeft de omroep laten weten. Zijlstra blikt terug op 2016 en kijkt vooruit naar 2017. Het was het jaar van Max Verstappen, Pokemon-gekte en de winst van Donald Trump. “Wat mag er mee naar het nieuwe jaar, en wat moet absoluut achterblijven?

Een andere gast in de speciale kerstuitzending is Nobelprijswinnaar Ben Feringa. De Groningse professor kijkt terug op een bijzonder jaar waarin hij de hoogste wetenschappelijke onderscheiding ontving.

Economisch journalist Anna Dijkman is een van de makers van het nieuwe tv-programma Stand van het Land en komt daarover vertellen. Hoe gaat het economisch eigenlijk echt met Nederland?

Illusionist Victor Mids en tv-maker Oscar Verpoort zijn de laatste twee gasten. De mannen achter Mindf*ck komen op oudjaar met een waar spektakel op televisie waarin ze een persoon gaan teleporteren naar een andere plek op aarde.

De uitzending begint iets later dan gebruikelijk, namelijk om 11.00 uur.

Foto: Rijksoverheid

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen