‘Je kunt niet lang boos zijn op Gordon’

Gordon heeft menig ster tot op het bot toe beledigd, maar toch heeft hij nog altijd een succesvolle carrière. En daar is een reden voor. Dat zegt zanger Dries Roelvink tegen weekblad Weekend. Roelvink stelt dat Gordon, die recent nog keihard uithaalde naar Bridget Maasland, snel wordt vergeven. “Wij zijn in totaal ook zo’n vier jaar erg onaardig tegen elkaar geweest“, aldus de volkszanger. “Ik denk dat mensen Gordon kunnen vergeven, omdat iedereen weet hoe vreselijk impulsief is.

Gordon kan heel onaardig uit de hoek komen. “Alles wat hij denkt, zegt hij meteen. Dat kan wel eens hard overkomen en daardoor raakt hij mensen kwijt. Maar Gordon is ook niet te beroerd om even later op te bellen met: ‘Ik schoot uit mijn slof, sorry, want eigenlijk hou ik van je.’

Dat is wel knap, vindt Roelvink. “Het is een kwaliteit van Gordon om alles weer recht te trekken met mensen en dat maakt hem bijzonder. Je kunt niet lang boos op die man blijven.

Volgens Roelvink bewijst de gastenlijst van zijn recente afscheidsconcert dat Gordon nog met iedereen goed door een deur kan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen