Lezers AD willen The Roast of Peter R. de Vries

Bijna 25.000 lezers van het AD hebben hun stem uitgebracht op wie zij in 2017 het liefst geroosterd zien worden in de Comedy Central-show The Roast: Peter R. de Vries is de winnaar met 26 procent van de stemmen en Albert Verlinde volgt met 25 procent. Dat is te lezen op de website van het AD. Gordon was dinsdag de hoofdgast in de eerste editie van The Roast. Met een half miljoen kijkers was The Roast of Gordon een groot succes voor de zender. En dus komt er een vervolg.

Het AD zette potentiële opvolgers op een rij en De Vries staat dus op één. De krant vindt hem een ’topkandidaat’. “De publieke opinie keert zich de laatste jaren ook regelmatig tegen hem. Er zijn verwijten over het geld dat hij vraagt voor zijn optredens in talkshows en soms lijkt het alsof De Vries óveral verstand van heeft.

Toch denkt de krant niet dat De Vries overstag gaat. “Er is genoeg om grappen over te maken. Maar heeft hij de zelfspot om dit allemaal over hem heen te laten komen? We denken dat De Vries zijn beurt overslaat.

De AD-lezers stemden verder op Dave Roelvink (16 procent), Anouk (13 procent), John de Mol (7 procent) en iemand anders (14 procent).

Lees het AD-artikel ‘Dit zijn de kandidaten om Gordon op te volgen bij The Roast’ op de website van het AD.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen