MasMedia verrast WNL: tv-programma niet op tijd af

Omroep WNL is onaangenaam verrast door tv-producent MasMedia. De eerste aflevering van Doden Liegen Niet kon gisteren niet worden uitgezonden, omdat MasMedia op het laatste moment aangaf meer tijd nodig te hebben. Dat vertelt omroepbaas Bert Huisjes op Twitter. Huisjes maakte het nieuws om half acht ’s avonds bekend, tweeënhalf uur voor de geplande première. “Niet leuk! Er is meer tijd nodig voor nieuwe WNL-serie Doden Liegen Niet. Debuut op NPO 3 volgt alsnog snel!

Het probleem lag niet bij de eerste, maar bij de tweede aflevering, aldus Huisjes. “Aflevering twee bleek vanochtend meer tijd en zorg te vragen bij producent.

Volgers van de omroepbaas verbazen zich erover dat dit zo enorm onverwachts komt. “Dit was voor ons ook onverwachte tegenvaller, met excuus“, reageert Huisjes.

In plaats van Doden Liegen Niet was gisteren om 22.00 uur een herhaling van de Top 2000 Quiz te zien. Daar keken 394.000 kijkers (7 procent) naar.

Huisjes vermoedt dat het programma volgende week alsnog van start gaat. Hij treedt vandaag in overleg met MasMedia.

In Doden Liegen Niet neemt forensisch patholoog Frank van de Goot de kijker mee in de wereld van mysterieuze sterfgevallen en levensdelicten. Hij laat op begrijpelijke wijze zien hoe hij forensisch onderzoek bedrijft.

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen