Laura Ponticorvo woest over verjaardagscadeau

YouTube-ster Laura Ponticorvo heeft in haar jaren als twintiger een keer een verschrikkelijk verjaardagscadeau gekregen. Dat vertelt ze in weekblad Story. Ponticorvo werd 25 en wilde een mooi cadeau krijgen van haar toenmalige vriendje, maar ze was wóest over wat ze kreeg. “Als meisje van nog geen 25 keek ik een jaar uit naar het cadeau dat ik van mijn liefste vriendje voor mijn verjaardag zou krijgen. Hou je vast; hij kwam aanzetten met een mager cocktailboekje!

Een schande, aldus Ponticorvo. “Zo’n ding krijg je tussen neus en lippen door, maar toch niet voor je verjaardag? Ik was sprakeloos!

Het veroorzaakte een flinke deuk in hun relatie. “Het was echt niet de reden waarom het is uitgegaan tussen ons, maar twee jaar later was de relatie wél voorbij.

Tegenwoordig wordt Ponticorvo overladen met cadeautjes door de sponsors van haar YouTube-filmpjes. Zo heeft ze recentelijk een blikje Dr. Pepper, een Metallic(a)-shirtje en een buikvetbehandeling gekregen.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen