Raemon Sluiter mist Anouk in The Voice of Holland

Raemon Sluiter mist Anouk als coach in The Voice of Holland. Dat zegt de tv-kenner van Veronica Magazine en oud-tennisprof in Veronica Magazine. Anouk was volgens Sluiter een zeer waardevolle toevoeging aan het RTL 4-programma. “Ik mis Anouk. Die chagrijnige kop en alles wat eruit wam. Naar de talenten toe, maar vooral ook naar collega-jurylid Marco Borsato. Nu is het allemaal weer pais en vree. Guus doet geen vlieg kwaad en ook Waylon lijkt zich een klein beetje aan te passen.

De vier huidige coaches zijn heel prettig, zegt Sluiter, “maar is het allemaal een beetje… tja, lief.”

Sluiter hoopt dat de coaches alsnog helemaal losgaan in de battles. “Niet alleen tussen de kandidaten, maar ook tussen de coaches. Ik hoef echt geen tanden over het scherm te zien vliegen, maar Ali kan best een paar van die lange haren kwijt, lijkt me.

En anders moeten ze Anouk maar terughalen. Dan heb ik niks meer te zeiken. Dat doet zij dan wel voor me.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen