Gordon tot 2018 verzekerd van tv-programma’s

Gordon is in elk geval tot 2018 nog verzekerd van tv-programma’s bij RTL. Zijn agenda zit er stampvol mee. Dat vertelt de entertainer in TROS Kompas. De komende jaren staat Gordon nog vast onder contract bij ’s lands grootste commerciële zender. “De komende twee jaar zit ik nog helemaal vol met tv-programma’s. In 2018 loopt mijn contract af en ben ik vijftig. Daarna ga ik kijken wat ik wil. Ik denk dat ik wel wat minder hard zal zijn“, aldus de televisiepresentator en zanger.

Gordon wil wat milder worden op televisie. “Dat kritische als jurylid in Idols bijvoorbeeld, hoorde erbij, maar zit ook in me. Ik heb beide kanten, heb bipolaire trekjes. Maar ik ben het niet.

Verder is hij vooral druk met zijn koffiezaken Blushing. “Binnenkort opent hopelijk de derde vestiging van Blushing in Rotterdam, daarna volgen Den Haag en dan hopelijk Den Bosch, Eindhoven en Maastricht.

Hij wil het concept uitrollen in alle grote steden, als de Nederlandse Starbucks. “Maar dan met betere koffie en hopelijk wel dezelfde belastingvoordelen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen