GTST-ster trots op aantal Instagram-volgers

Goede Tijden Slechte Tijden-ster Robin Martens is blij met het aantal volgers dat ze heeft op Instagram. Dat laat ze weten in een interview met Televizier. Martens is een hit op social media. “Het idee dat alleen al op Instagram meer dan 180.000 mensen je de moeite waard vinden om te volgen is best bijzonder. Ik probeer op Instagram te laten zien wie ik écht ben. De meesten kennen me als mijn GTST-personage, maar Rikki is ondanks alles eigenlijk nog steeds datzelfde meisje van 18.”

Zelf is Martens 24 jaar oud. “Door online een kijkje in míjn leven te geven, hoop ik dat mensen zien dat ik meer ben dan mijn rol. Dat lijkt te werken, ik krijg vaak complimenten over mijn Instagram: ‘Goh, je bent veel vlotter, grappiger of leuker gekleed dan Rikki.’ Dat men het verschil ziet, vind ik toch prettig om te horen.

Op de vraag of ze zo in trek is omdat ze bijna nooit wat aan heeft op haar foto’s, antwoordt Martens: “Wie weet, maar daar heb ik absoluut geen moeite mee. Ik ben blij met mijn lichaam, heb er hard genoeg voor gewerkt dus ik laat het graag zien.”

Naast werk voor televisie word ik ook steeds vaker geboekt voor modellenwerk. Ik heb al shoots mogen doen voor bladen als Grazia. Die Instagramfoto’s zijn daarom ook deels bedoeld ter promotie.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen