Ferry Doedens wil graag The Voice presenteren

RTL 4-soapster Ferry Doedens zou in de toekomst graag het RTL 4-hitprogramma The Voice of Holland presenteren. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Doedens heeft ambities op het presentatievlak. Hij wil graag meer presenteren. “Misschien ook volgend jaar. Ik heb al Het beste van Idols worldwide gedaan, maar ik moet meters maken. Ik zou zeker een keer op de plek van Winston willen zitten: ’Ik ben Ferry Doedens, en dit is RTL Boulevard’“, zo vertelt hij.

Op de vraag of dat een open sollicitatie is, zegt hij: “Nee, niet nú! Ik vind mezelf daar nog te jong voor. Misschien over een jaar of vijf. Ik wil The Voice ook wel presenteren. Of de punten geven bij het Eurovisie Songfestival.

Na zijn coke-ontslag is Doedens nu weer terug bij GTST. Hij speelt in die serie een homoseksuele jongen met hiv. “De rol is zeker serieuzer geworden. Ik heb er dingen over opgezocht: wanneer je hiv hebt, verander je.

Of het gaat om een tijdelijke terugkeer? “Ik ga niet iedere twee, drie jaar weg om dan weer terug te komen. Ik kan allerlei dingen ernaast doen, dat is helemaal te gek.

Het Telegraaf-interview met Ferry Doedens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen