Erland Galjaard: ‘Gordon kan soms zo fel zijn’

Foto: EenVandaagRTL 4-baas Erland Galjaard stelt dat samenwerken met Gordon soms heel pittig is. Het is een echte ruziemaker. Dat vertelt de programmadirecteur in de Weekend. Gordon is volgens Galjaard geen makkelijke man. Hij komt volgens de televisiebaas soms iets te heftig uit de hoek. “Wij kunnen heel veel van elkaar houden, maar ook heel goed ruziemaken. Vaak gaat dat over werk of over keuzes waar je wel of niet blij mee bent. Dat maak ik natuurlijk wel vaker mee, maar hij kan dan zo fel zijn.”

Al jaren is Gordon een van de meest besproken mannen in de showmedia. “Gordon doet natuurlijk heel veel en alles wat hij doet, gaat niet onopgemerkt voorbij.”

Incasseren is volgens Galjaard niet Gordons sterkste punt, zoals hij vrijdagavond nog bewees in RTL Late Night. “Hij krijgt ook veel commentaar en dat ligt nog steeds wel eens gevoelig.”

Of we nog steeds goed door één deur kunnen? Ja, af en toe moeten we een beetje proppen, maar we komen er altijd doorheen.”

Ook Winston Gerschtanowitz heeft wel eens ruzie gehad met Gordon. Hij vertelt: “We zijn goed bevriend, met af en toe een ruzietje hier en daar. Het is natuurlijk een gepassioneerd persoon. Onze ruzies waren vaak gebaseerd op een misverstand, maar dat stelt niks voor ten opzichte van de bijzondere vriendschap die wel al zo lang hebben.

Galjaard is dinsdagavond een van de bekende Nederlanders die Gordon aanpakt in The Roast of Gordon op Comedy Central.

Lees ook: ‘Gordon ruziet met RTL over Jopie en The Voice’ (oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen