Gordon valt Bridget Maasland gemeen hard aan

Bridget Maasland werd vrijdagavond in RTL Late Night gemeen hard aangevallen door Gordon. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De twee zaten samen met Peter Pannekoek aan tafel om te vertellen over The Roast of Gordon. Toen Pannekoek bij Gordon slijmde dat hij zo goed kan incasseren, greep Maasland in, aangezien elke Nederlander de lange tenen van Gordon kent. “Hij kan helemaal niet goed incasseren. Dat is het grote probleem“, zei de presentatrice. 

Maasland vreesde daarom ook voor de opnames van The Roast of Gordon, waarin Gordon afgezeken wordt. “Ik was echt bang voor de volgende dag, dat hij echt boos zou zijn op mensen. De zelfspot is best wel ver te zoeken bij je. Je bent scherp, snel, cynisch en sarcastisch, maar incasseren is niet je allersterkste punt.”

Toen richtte Gordon zich bloedserieus tot Maasland: “Als je dit nou zegt, dan ben jij toch echt te dom voor woorden? Dan heb jij het programma niet begrepen.

Snap je?“, zei Maasland daarop tegen Tan.

Gordon vervolgens serieus: “Degene die daar met een zure bek staat, dat ben jij, want het was eigenlijk The Roast of Bridget.”

Maasland: “Dit bedoelde ik, dus. Hier was ik zo bang voor.”

Gordon: “Het is zo dom wat je zegt. De mensen zappen nu massaal weg. Wat een dom wijf.”

Pannekoek probeerde wat lucht te brengen in de discussie. Hij maakte nog een grapje over presentator Humberto Tan. “Je bent wel een schnabbelaar. Je bent de Action van de bekende Nederlanders. Je zit alles te verkopen. Je hebt tantraseks, maar wat ik tegenwoordig ook doe is Humberto Tan-seks. Dan doe je tijdens de seks gewoon allemaal dingen ernaast.”

The Roast of Gordon is aankomende dinsdag te zien op Comedy Central.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen