Cocaïnegeruchten Erland en Wendy herleven

De geruchten over het cocaïnegebruik van Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard, die vorig jaar de wereld in werden gebracht door Quote, herleven dinsdagavond in het Comedy Central-programma The Roast of Gordon. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Galjaard is één van de ‘roasters’ van Gordon, maar krijgt het zelf ook zwaar te verduren. “Van de RTL-programmadirecteur bleef, net als van zijn echtgenote Wendy van Dijk die aan een van de tafels in de zaal zat, geen spaan heel.

De Telegraaf was bij de opnames en zag hoe Galjaard om zijn oren geslagen werd met de cocaïnegeruchten. “Het gerucht dat Quote vorig jaar verspreidde over een cocaïne snuivende Van Dijk – die vervolgens met succes naar de rechter stapte – werd door diverse criticasters gretig opgewarmd voor deze gelegenheid.”

Het werd door de roast heen een running gag, als daar niet een deel van op de snijtafel blijft liggen na de montage“, aldus De Telegraaf, die suggereert dat Galjaard ze er misschien uit laat knippen, aangezien The Roast of Gordon ‘met vriendelijke toestemming van RTL Nederland’ wordt gemaakt.

Galjaard heeft volgens de krant ook flink wat grappen gemaakt. “Waar Gordon is, is ruzie, en het is nooit zijn schuld. Je hebt meerdere malen tegen mij gezegd dat je nooit meer wilde presenteren, hou je eens aan je belofte”, grapte hij bijvoorbeeld.

En verwijzend naar zijn bejaardensoap met Gerard Joling: “Ik had heel wat mensen kunnen helpen door jou van tv te halen.

The Roast of Gordon is morgenavond te zien op Comedy Central.

Het Telegraaf-artikel Gordon lacht het laatst kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen