Irene Moors deze week elke werkdag live op SBS 6

Irene Moors is deze week elke werkdag live te zien op SBS 6 met haar vijfdelige programma Irene & Rudolph vieren kerst. Het programma staat recht tegenover RTL 4’s RTL Boulevard geprogrammeerd, van 18.30 tot 19.30 uur. De programma’s vissen deels in dezelfde vijver, want ook in de SBS 6-show staan de sterren centraal: terwijl Rudolph van Veen kerstgerechten bereidt, vertellen bekende gasten als Frank Visser, Lucille Werner, Roy Donders en Fred van Leer over hun afgelopen jaar.

Zou ze dat eigenlijk ook buiten de kersttijd om willen, dagelijks in de vooravond op tv? “Nou een 5 Uurshow-achtig iets, afgezien dat het wel erg druk is geworden op tv rond die tijd, nee dat is niet iets wat ik ambieer. Nu doen we dan dagelijks om half zeven, de week voor kerst, dat is wel erg leuk natuurlijk“, zegt ze in De Telegraaf.

In januari keert ze ook al weer terug met Naar Bed Met Irene, haar talkshow op de late zaterdagavond. “Het moet tijd krijgen om te groeien op dat hele rare tijdstip. Ik hoop dat we die kans krijgen, de cijfers waren niet héél goed, maar ook niet héél slecht. Dus ik hoop maar dat er een tweede serie kan komen.

Hart van Nederland-presentatrice en tevens zangeres Marlayne Sahupala neemt het openingsnummer van het kerstprogramma voor haar rekening, getiteld ‘Eén feest, kerstfeest’. Daarnaast verzorgen onder andere Frans Duijts, Sharon Doorson en O’G3NE kerstmuziek.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen