WNL Op Zondag geeft mok cadeau aan studiogasten

Het programma WNL Op Zondag van Rick Nieman geeft studiogasten een mok cadeau na de uitzending. Dat onthult vaste gast Albert Verlinde in TROS Kompas. Verlinde schuift altijd graag aan bij Nieman. “Leuke bijkomstigheid is dat WNL een aardig cadeau bedacht heeft als bedankje voor de gasten. Je krijgt een mooie mok waarop je naam verschijnt als er warme drank in zit en omdat ik best wel vaak te gast ben, heeft die geste me onderhand een heel servies opgeleverd“, zo vertelt hij.

Dat extra servies is vermoedelijk zeer welkom in huize Verlinde na zijn echtelijke ruzies met Onno Hoes. “Zonder mokken op de vroege zondagochtend binnenkomen om er na een goed gesprek weer met mokken te vertrekken“, aldus de showkenner.

Overigens zit Verlinde er vooral omdat hij het leuk vindt. “Het is er altijd gezellig en na afloop wordt er steevast een prachtige foto op het bordes van de studio aan het Vondelpark gemaakt.

Zijn pannen koopt Verlinde wel zelf. Althans, dat probeert hij. Vorig jaar liep een poging tot de aankoop van een V&D-pannenset uit op een mislukking.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen