Albert Verlinde klaar met V&D: ‘Ze lieten me sjouwen!’

Foto: Falco HassinkAlbert Verlinde vindt de mogelijke ondergang van V&D verschrikkelijk voor de mensen die er werken, maar vindt ook dat de service tekortschoot op momenten dat hij in de winkel was. Dat zei de RTL 4-ster dinsdag in RTL Boulevard. Verlinde is recentelijk boos de V&D uit gelopen. “Ik heb laatst iets vreselijks meegemaakt. Ik liep V&D binnen, want ik heb een nieuw huis in Amsterdam en wilde een pannenset kopen. Toen stond ik heel lang in de rij op een enorme verdieping met maar één caissière.

Toen de RTL Boulevard-ster aan de beurt was, werd hij hevig teleurgesteld. “Ik zei: ‘Ik wil graag die pannenset.’ Toen zei ze: ‘Dan moet u hem gaan halen.’ Ik dacht: oké, en ging weer die rij uit om die pannenset te halen.

Verlinde pakte de pannenset. “Ik kwam weer terug met dat loodzware ding en moest weer achteraan sluiten. In plaats van dat ze zegt: ‘Goh, ik loop even mee om hem te pakken’, maar nee hoor.”

Bespottelijk, vindt de tv-miljonair het. “Dus ik dacht: zoek het maar lekker uit met je pannenset. Als je dat een aantal keer meemaakt bij een winkelketen, dan ben je eerlijk gezegd wel klaar.”

Verlinde denkt dat V&D verkeerd bezuinigd heeft: “Ze hebben voornamelijk bezuinigd op de winkelvloer en niet in het management. De mensen die gewoon jou aanspreken in de winkel, waarvoor je naar een winkel toe gaat.”

Het verschil tussen een computer op internet kopen of bij V&D, is dat je bij V&D dan iemand verwacht die er verstand van heeft.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen