Vernieuwd Oh Oh Cherso ‘bigger, beter en gekker’

Het RTL 5-programma Oh Oh Daar Gaan We Weer! The Next Generation is net iets meer over de top dan men van het vroegere Oh Oh Cherso gewend is. “De borsten zijn bombastischer, de borstkassen breder, de villa vetter en de katers heftiger“, aldus de tv-zender in een persbericht. Oh Oh keert volgende week na vijf jaar terug met een nieuwe cast. “Deze bestaat uit acht ongeremde Haagse types die garant staan voor humor, hysterie, verbazing, seks, ruzie én heerlijke Haagse slang.”

Zo komt de kijker er door Damian ‘Melluk’, Shady ‘Slim Shady’, Wesley ‘Waussie’ en Nicky ‘Zouwerpower’ achter dat ‘sauzen’ het hipste Haagse werkwoord voor seks is.

En zorgen de ‘vrouwtjes’ Amanda ‘Hitzie’, Geneviève ‘Foxy’, Angelica ‘Angie’ en Simone ‘Boef’ voor de nodige diepgang in het programma met hun gesprekjes over borstvergrotingen, haarstukken, wimperextensions en nagellakjes.”

Oh Oh Daar Gaan We Weer!, dat niet in Chersonissos, maar op Mallorca wordt opgenomen, begint volgende week dinsdag om 20.30 uur op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen