Badri Hari niet in RTL Late Night: ‘Hij eiste een heel uur’

Badri Hari wilde vanavond alleen in RTL Late Night zitten als de hele uitzending aan hem zou worden gewijd, maar dat zag de redactie niet zitten. Dat vertelde Humberto Tan dinsdagavond in zijn talkshow, waar Hari’s grote rivaal Rico Verhoeven te gast was. Verhoeven en Hari gaan op 10 december met elkaar vechten in Duitsland en daarom was Verhoeven te gast bij Tan. “Ik moet wel even iets duidelijk maken voor de mensen die zich afvragen waarom Badr hier niet zit“, zei Tan.

RTL Late Night heeft Hari ook uitgenodigd. “We hebben hem uitgenodigd voor woensdagavond, maar dat wilde hij niet. Hij wilde langer de tijd krijgen dan wij hem wilden hebben, een uur. Maar ja, Robbie Williams komt ook, dus dat ging niet.”

Verhoeven blijft wel zeer welkom, aldus Tan. “Op 12 december zit je gewoon weer hier. Bij winst. Bij verlies ben je niet welkom“, grapte hij.

RTL Late Night wist 794.000 kijkers (18 procent) te boeien. Concurrent Pauw had er 716.000 (22 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen