Tv-producent FourOne.Media verder als Fiction Valley

Tv-producent FourOne.Media gaat vanaf vandaag verder onder de naam Fiction Valley. Met deze naamswijziging geeft moederbedrijf FremantleMedia Netherlands uitdrukking aan haar groeiambities op het gebied van fictie. Dat heeft ze vandaag laten weten. Managing director Annemiek van Vliet spreekt van ‘het startsein van de volgende fase waar wij als dramaproductiehuis aan beginnen’. “De focus van Fiction Valley komt te liggen op het vergroten van de diversiteit aan dramaseries.

Populaire series die momenteel door Fiction Valley worden geproduceerd zijn onder andere Celblok H en Dokter Tinus. SBS 6 weet met Dokter Tinus nog meer kijkers te boeien dan zijn commerciële concurrent RTL 4.

Fiction Valley is onderdeel van FremantleMedia Netherlands. Onder FremantleMedia Netherlands vallen, naast Fiction Valley, ook Blue Circle (entertainment en daily’s), No Pictures Please (reality) en Tiny Riot! (digitaal).

FremantleMedia Netherlands is onderdeel van FremantleMedia, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. FremantleMedia creëert, produceert en distribueert formats in 31 landen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen