RTL 4 grijpt in bij weinig bekeken RTL Live

RTL 4 heeft maandag ingegrepen bij zijn weinig bekeken vijf-uurshow RTL Live. De moderne presentatiedesk die vier weken lang het decor vormde is vervangen door een gezelligere koffietafel. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De hoge presentatiedesk zag er heel newsy en serieus uit, maar RTL Live is nou niet bepaald een Nieuwsuur. De lage tafel past beter bij de laagdrempelige toon van het programma, dat afwisselend door Albert Verlinde en Angela Groothuizen gepresenteerd wordt.

RTL Live noteerde vorige week zijn laagste weekgemiddelde tot nu toe: 247.000 kijkers en 10,7 procent marktaandeel. Zowel Dr. Phil (11,1 procent) ervoor als het RTL Nieuws (14,3 procent) presteerden beter.

De vijfde uitzendweek van RTL Live, de eerste in de wintertijd, is maandag begonnen met cijfers die bovengemiddeld zijn. De uitzending met Nick & Simon was goed voor 335.000 kijkers (14 procent).

Tijd voor MAX, de vijf-uurshow van NPO 1, trok 429.000 kijkers (18 procent).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen