Sinterklaasjournaal bezorgt Freek Vonk record

Freek Vonk profiteert er ontzettend van dat zijn programma Freeks Wilde Wereld sinds woensdag direct na het Sinterklaasjournaal wordt uitgezonden. Zijn programma noteerde donderdagavond een all time high. Dat meldt de dierenvriend op Twitter. Waar er dinsdag nog 140.000 mensen (3 procent) naar Freeks Wilde Wereld keken, waren dat er op woensdag ineens 513.000 (11 procent). En donderdag waren dat er nóg iets meer, namelijk maar liefst 614.000 (14 procent).

Veel mensen die het Sinterklaasjournaal kijken, blijven plakken voor Vonk. Het Sinterklaasjournaal is goed voor zo’n 1,1 miljoen kijkers (25 procent).

Vonk, die zijn programma zelf produceert, laat weten ongelooflijk blij te zijn. “Lekker! Gisteren was de best bekeken Freeks Wilde Wereld ooit! 614.000 kijkers!! Super kicken! Vanavond weer: 18.10 op Zapp/VPRO! Dank!

Het nieuwe seizoen van Freeks Wilde Wereld begon afgelopen maandag. NPO 3 had toen per ongeluk de nieuwe uitzending en de herhaling omgewisseld.

Foto: VPRO

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen