SBS 6 naast Celblok H en Tinus met derde grote serie

SBS 6 komt naast Celblok H en Dokter Tinus met een derde grote dramaserie. Dat heeft programmadirecteur Remco van Leen van SBS gezegd op de jaarpresentatie van de zendergroep. Deze derde grote SBS 6-serie moet in 2017 op de buis verschijnen. “Celblok H en Dokter Tinus verlengen we. Dat kan niet anders: dat is zo sterk. Maar we gaan ook investeren in nóg een grote dramaserie, waar ik nu nog niet te veel over kan vertellen. Niet eens het genre“, aldus de televisiebaas.

Wat Van Leen wél kan zeggen, is dat het een behoorlijk duur project is. “Het is een grote investering voor SBS, want het wordt een groot aantal afleveringen. Het is meer om aan te geven dat wij wel lef hebben en de shareholders ook.”

Het duurt nog wel even voor de serie op de buis verschijnt. “Dat heeft altijd een lange aanlooptijd.

De ambitie is hoog. “Het moet eigenlijk de derde dramaserie erbij worden.”

De nieuwe serie komt in de plaats van Danni Lowinski. Met die serie is SBS 6 gestopt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen