Iraanse achtergrond zit Anna Nooshin niet in de weg

Anna Nooshin heeft in haar werk geen last van haar Iraanse achtergrond. Dat vertelt de RTL Boulevard-deskundige in Weekend. Nooshin was niet alleen schaars gekleed te zien in Expeditie Robinson, maar poseert ook nog eens in lingerie voor Hunkemöller. “Ik heb geen familie daar een probleem van maakt, ik ben onwijs vrij opgevoed. Iran is ook geen heel conservatief land. Er heerst daar erg een cultuur van vrouwen beminnen. Bovendien ben ik wat dat betreft gewoon een Nederlandse.”

Iran is een islamitisch land. “Als iemand tegen me had gezegd: ‘Ik vind dit niet goed’, dan ga ik er niet opeens anders over denken. Als vrouw of man moet je volledig achter je keuzes staan. En dat het om lingerie gaat maakt het voor mij niet anders.

Ze heeft geen problemen met naakt. “Nee, ik heb geen moeite met bloot. Voor mij was het heel duidelijk dat ik wilde laten zien dat ik deze lingerie ook zelf draag.”

Onzekerheid speelt bij haar geen rol. “Ik voel me doorgaans heel fijn in mijn lichaam. Als vrouw mag je daar ook heel trots op zijn, ongeacht of je dun of niet dun bent, of wel of geen rondingen hebt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen