RTL Late Night-visagiste herkent Ed Sheeran niet

RTL Late Night-visagiste Angelique Woudenberg had geen flauw benul wie wereldster Ed Sheeran was, toen hij eind 2014 aanschoof bij Humberto Tan. Dat vertelt ze in de Vriendin. Woudenberg geniet met volle teugen van haar baan bij de veel bekeken RTL 4-talkshow, waar sterren uit binnen- én buitenland voorbijkomen. “We lachen heel wat af. Zo heb ik een keer gevraagd of ‘die zanger met dat rode haar’ ook nog in de make-up moest, was het Ed Sheeran!“, vertelt de make-up-artist.

Het gebeurt wel vaker dat ze iemand niet herkent. “Bijvoorbeeld die keer dat ik een gast een massage gaf, terwijl hij op de grond lag, omdat hij zo’n last van zijn nek had bij het gitaarspelen. De gastvrouw kwam binnen en keek met grote ogen naar het tafereel… Het was namelijk Gavin DeGraw. Maar ik had geen idee!

Woudenberg is vijf dagen per week in het NH Schiller om de gasten op te maken. “De visagiekamer is heel sfeervol ingericht. Hij is heel klein, maar staat geregeld vól met mensen. Dan zit Martin Garrix bijvoorbeeld in mijn stoel en staat Jandino nog een overhemd te strijken.”

Ze wordt niet zenuwachtig van al die sterren. “Ik ben eigenlijk alleen voor een klus met Tina Turner een klein beetje zenuwachtig geweest. Zij is mijn idool.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen