Ebru Umar wil 06-nummer Shula Rijxman openbaren

Metro-columniste Ebru Umar dreigt het 06-nummer van NPO-baas Shula Rijxman te verspreiden op internet als ze haar aankomende week niet terugbelt. Dat laat ze weten op Twitter. Umar ergerde zich maandag aan de open brief van Rijxman in de Volkskrant en haar tv-optreden bij De Wereld Draait Door. Ze wil de NPO-baas eens goed de waarheid vertellen en heeft van een Twitter-volger haar 06 gekregen. De omroepbaas nam echter niet op. “Ik heb haar voicemail ingesproken.

Ze rekent erop dat Rijxman terugbelt. “Als ik binnen een week niets hoor van Shula Rijxman gooi ik haar 06 op Twitter. Kan ze toch nog eens met de andere kant praten.

Voor nu kunnen geïnteresseerden haar alvast een privébericht sturen. “Zijn er hier nog mediamensen die ik een plezier kan doen met de 06 van Shula Rijxman?

De kans op een goed gesprek is gering: Umar haalt op Twitter ongenuanceerd hard uit naar Rijxman, die in de Volkskrant aangaf te willen leren van de Trump-verrassing. “Shula, doos, jouw mensen zaten te feesten in de VS met een betonnen plaat voor hun kop.

Rijxman wil de PVV-stemmer beter horen. Umar: “Nou Shula, je weet nu hoe het niet moet, hè? Gewoon oogkleppen af bij je fokking NPO. Geert Wilders gaat 15 maart winnen.

Umar geeft Rijxman graag advies. “Heb het lef eens om mij in te huren bij die kutteclub van je die de centen uitdeelt aan nietsweters. Op naar de nul kijkers voor NPO, Shula. Minder minder minder. Je bent de mislukking van het vrouwenquotum.

Volgens Umar heeft Rijxman haar functie alleen te danken aan het feit dat ze vrouw is. “Shula Rijxman: het lekkere wijf dat d’r carrière te danken heeft aan één: lekker wijf zijn, twee: wijf zijn en drie: andere wijven uitsluiten.

Umar heeft het nummer van Rijxman alvast aan Rob Oudkerk gegeven, laat ze weten in een iMessage aan Rijxman.

Vanavond zit Umar in de RTL Z-talkshow @Z om over Rijxman te praten.

Lees alles over de NPO-rel die Rijxman heeft veroorzaakt:
Shula Rijxman: ‘Publieke omroep gaat leren van Trump’ (maandag)
Jort Kelder wil gewone volk aan woord laten bij NPO (maandag)
‘Den Haag moet NPO op matje roepen na Trump’ (maandag)
Catherine Keyl: ‘Pechtold in Pauw tenenkrommend’ (maandag)
RTL’er Koen de Regt ergert zich aan Shula Rijxman (maandag)
Matthijs van Nieuwkerk ziet sleutelrol voor Frans Bauer (dinsdag)
Jan Roos wil af van vorstelijk betaalde dj’s bij NPO (dinsdag)
Jeroen Pauw ergert zich aan Thierry Baudet (dinsdag)
‘NPO infantiliseert uit angst voor elite-stempel’ (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen