RTL 4’s fotoshow Het Perfecte Plaatje ‘moordend saai’

Het nieuwe RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje, waarin sterren met elkaar strijden om wie van hen de beste fotograaf is, heeft een negatieve tv-recensie van Het Parool gekregen. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Het Perfecte Plaatje begon maandag met een voor RTL 4 magere 776.000 kijkers (12 procent) en tv-recensent Han Lips was één van hen. “Het maken van een foto is moordend saai, en het blik BN’ers leek vooral opengetrokken in een poging er nog iets van te maken.”

Lips vindt het ‘een raar programma’, dat in speelt op de talenttrend op tv. “Denk aan Heel Holland Bakt waarbij de deegmachine vervangen is door een camera en de amateurbakkers door bekende gezichten.

Maar het was ook een grote reclamespot voor Canon, stelt hij. Zo werd het pakket waarmee de BN’ers fotograferen aangeprezen tijdens de uitzending.

Hoopt men daar op Heel Holland klikt?“, aldus Lips.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen