Angela Groothuizen: ‘Samen live tv-kijken blijft altijd’

Angela Groothuizen merkt ook aan zichzelf dat we in ons land veel minder lineair tv-kijken. Toch denkt ze dat samen live tv-kijken naar grote tv-evenementen altijd blijft. Dat vertelt de RTL 4-diva in Veronica Magazine. Groothuizen is met haar decennialange ervaring een tv-expert. “Inmiddels bestaat tv 65 jaar en al 37 jaar doe ik er aan mee. Ik heb de eerste lichting programmamakers nog meegemaakt de nieuwe lichting zien komen én gaan en inmiddels maakt iedereen tv.

Tv is tegenwoordig veel meer dan NPO, RTL en SBS. “Tegenwoordig kijkt ik alleen nog het nieuws live. uitgesteld kijken is de norm. Netflix, HBO en Videoland zijn de nieuwe beste vrienden thuis.

SBS verwacht dat men dit jaar 10 procent minder lineair zal kijken dan vorig jaar. “Hoe lang zal tv nog blijven bestaan in de huidige vorm? Ik weet het niet, maar er zal altijd behoefte blijven bestaan om samen, met z’n allen, tegelijkertijd te kijken. Voetbal, The Voice, de Postcodekaner, wat dan ook…

Zelf is Groothuizen nu ’s middags live te zien met RTL Live. “De tv blijft nog wel even bestaan en van mij ben je voorlopig ook nog niet af.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen