Wendy van Dijk vindt haar wassen beeld spuuglelijk

Wendy van Dijk is absoluut niet blij met haar wassen beeld in Madame Tussauds. Dat heeft de RTL 4-ster gezegd in de radioshow van Giel Beelen. Van Dijk vindt dat het beeld (zie hier) absoluut niet op haar lijkt. Ze wil het museum dan ook niet bezoeken met haar kinderen, grapt de presentatrice van The Voice of Holland. “Die is echt heel super lelijk. Dat kan echt niet meer. Het is gewoon niet gelukt. Ik schaam me er dood voor. Ik heb mijn kinderen nog niet mee willen nemen“, geeft ze aan.

De makers van het wassen beeld hadden volgens Van Dijk geen beste dag. “Het klopt niet. Ik weet het niet hoor, misschien zie ik mezelf anders, maar het beeld is echt heel lelijk. Het haar is hoog en het heeft een enorm hoog voorhoofd. Het klopt gewoon niet.”

Ze heeft haar kritiek nooit geuit aan het museum in Amsterdam. “Nee, dat durf ik niet, maar bij deze dan, ha ha.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen