RTL 4 liet Irene Moors met nepwimpers in kou staan

Het leven van een tv-ster gaat niet over rozen. Eén van ’s lands bekendste presentatrices, Irene Moors, stond een keer in vol ornaat op tv-opnames te wachten die niet doorgingen. Dat vertelt visagiste Barbara van Munster in de Vriendin. Van Munster, die ook in het team van De TV Kantine zit, werkt al jarenlang samen met Moors. “Eén keer had ik Irene helemaal all for glamour in de make-up gezet. Ze zou een programma gaan opnemen op locatie en zag er prachtig uit.”

Moors zag eruit om door een ringetje gehaald te worden. “Haar geföhnd, wimpers erop, volledig in de make-up en perfect gestyled. Maar toen kreeg ze een telefoontje: dat de opname was verplaatst naar een andere dag, ze kon weer naar huis…”

Ze reed maar even naar de Albert Heijn. “Ze heeft nog nooit zo glamorous boodschapen gedaan, vertelde ze!

Van Munster werkt al geruime tijd samen met Moors. ““Ik leerde Irene Moors kennen toen we allebei net begonnen bij RTL, alweer 27 jaar geleden. We zijn beste vriendinnen geworden.”

Ik heb jarenlang haar make-up gedaan toen ze Life 4 You presenteerde, waardoor we elkaar elke zondag zagen. Dat was een superleuke tijd.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen