Dakloze uit Beau-show gewond tijdens aanslag Brussel

Zwerver Marco uit het RTL 4-programma The Amsterdam Project van Beau van Erven Dorens sliep in de luchthaven van Brussel toen daar op 22 maart 2016 een islamitische aanslag werd gepleegd. Dat was dinsdagavond te zien aan het eind van de vijfde aflevering van het programma. The Amsterdam Project eindigde met een ijzingwekkende scène, waarin een iMessage-gesprek met Marco in beeld werd gebracht. “Help. Bel de politie. Aanslag. Zit verstopt in de bagagescanner.

Vervolgens waren beelden te zien van een behoorlijk bebloede Marco. Die heeft hij gemaakt met de camera die hij van het RTL 4-programma heeft gekregen.

Hoe het met Marco is afgelopen, zal volgende week te zien zijn in het door Van Erven Dorens gepresenteerde én geproduceerde programma.

Bij de gruwelijke aanslag in Brussel verloren 32 mensen hun leven. Honderden mensen, waaronder dus zwerver Marco, raakten gewond.

Marco was in Brussel, omdat hij Amsterdam is ontvlucht. Hij wilde ver weg zijn van de problemen die hij in onze hoofdstad heeft.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen